Bedrijfsgegevens

Vloerenhuys B.V.
KvK nummer: 87609797
BTW nummer: NL864347194B01

Ratio 14,
6921 RW Duiven

E-mailadres: info@vloerenhuys.nl
Telefoonnummer: 085 080 59 93

We komen graag in contact met je

Neem contact met ons op

Je bent niet de enige

Veelgestelde vragen

Alle vloeren op de website zijn uit voorraad direct leverbaar. Afhankelijk van je postcode bedraagt de levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen. Heb je een spoedlevering nodig? Neem dan even contact met ons op.

Je mag je bestelling zeker retour sturen. Afhankelijk van de reden van je retour nemen wij de kosten voor onze rekening. Als je zelf een foutje hebt gemaakt bij het bestellen of de vloer is toch niet helemaal wat je had verwacht, dan vragen wij 30,- retourkosten. Wij moeten namelijk een vrachtwagen(tje) op pad sturen. Het is nou eenmaal geen doosje oordopjes :-).

Graag zelfs! Wij zien dat wanneer onze klanten een paar staaltjes aanvragen, de keuze een stuk makkelijker wordt. Je kunt de vloer dan zien bij je eigen muur, inrichting en lichtinval.

Je kunt eenvoudig een staaltje bestellen op de pagina van de vloer die je mooi vindt. Kom je er niet uit? Laat het ons dan weten.

De vloer wordt in de meeste gevallen direct geleverd door de fabrikant. Hierdoor ontvang je geen track&trace zoals van PostNL maar we zullen je wel via de mail op de hoogte houden van de voortgang.

Omdat je zelf een gewenste leverdatum kiest tijdens het afrekenen, gaat het bijna nooit mis.

Zeker, op elke vloer ontvang je standaard 10 jaar garantie vanuit de fabriek.

Gratis thuisbezorgd

Bij bestellingen boven de 500,-

Gratis stalenservice

van grote stalen

Beste prijsgarantie

nergens anders beter

Alle vloeren onder één dak

geen vloer te gek