Verzenden & retouren

Verzenden

Alle bestellingen boven de 500,- worden binnen Nederland en België gratis bij u thuis geleverd. Voor bestellingen van minder dan 500,- brengen wij 59,- in rekening. Dat betalen wij één op één aan de vervoerder. Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig zelf een gewenste leverdatum. We doen dan onze best om de producten op de gekozen dag te leveren.

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, exclusief verzendkosten. De kosten voor retour van u thuis naar ons magazijn zijn voor uw eigen rekening. U kunt de goederen eerst via info@vloerenhuys.nl aanmelden voor retour en daarna retour sturen naar ons magazijn: Ratio 14 6921 RW, Duiven, Nederland.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vloerenhuys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gratis thuisbezorgd

Bij bestellingen boven de 500,-

Gratis stalenservice

van grote stalen

Beste prijsgarantie

nergens anders beter

Alle vloeren onder één dak

geen vloer te gek